ICT Community 's-Hertogenbosch

Uitnodiging voor hèt dataevent van ’s-Hertogenbosch – dinsdag 29 oktober

Kom tijdens de Den Bosch Data Week op 29 oktober naar de Ondernemersdag in Grasso, Space for digital minds! Ook dit jaar weer organiseert het Platform Driven by Data deze dag speciaal gericht op de ondernemer. Vorig jaar bleek de eerste editie een groot succes, met ruim 300 bezoekers was het evenement uitverkocht! Ook dit jaar staan er weer interessante sprekers op het programma, zijn er verschillend workshops, maken we data zichtbaar op ons innovatieplein en kunnen start-ups zich presenteren op onze marktplaats. Schrijf je nu in en ontdek de mogelijkheden van data!

Programma

Wat kan Data voor mijn onderneming betekenen? Op de Ondernemersdag word je hierover geïnformeerd en geïnspireerd. We bieden een programma van sprekers/workshops met een focus op de volgende sectoren: AgriFood, Vestigingsklimaat en Gezondheid. Schrijf je in voor minimaal 2 (en maximaal 4) workshops/sprekers. Tussen de sessies door kun je op het innovatieplein van dichtbij de mogelijkheden van data ontdekken, start-ups ontmoeten op de marktplaats en genieten van een drankje.

13:00 uur    Inloop   
13:30 uur    Opening door Martin Houben (Directeur Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o.).
    
Doorlopend Innovatieplein en Marktplaats waar start-ups zich presenteren
    
13:50 tot 14.20 uur
Keynote spreker thema Agrifood: Jakob de Vlieg (Professor aan de TU/e en JADS).
14:25 tot 15:10 uur
Masterclass Datascience: Jeroen de Haas (Lecturer in Computer & data Science aan de Avans).
15:15 tot 15:45 uur
Keynote spreker thema Vestigingsklimaat: Tineke Kemperman (Afdelingshoofd Economie & Energie – gemeente ’s-Hertogenbosch) & Marten Middendorp (Partner bij Republiq).
15:50 tot 16:35 uur
Keynote spreker thema Gezondheid: MKB DataLab (Ruud Sneep en Daan Kolkman; beide initiatiefnemers van het MKB DataLab) samen met Marc Duijzer (eigenaar van Care Culinair).   
16:45 tot 18:00 uur
Borrel & uitreiking van de Responsible Data Entrepeneurship Award.

Schrijf je in via denboschdataweek.nl en meld je aan voor de Ondernemersdag op 29 oktober.