ICT Community 's-Hertogenbosch

FinTech bedrijf Voldaan tevreden over Smart City Expo

Van 13 tot en met 15 november is Voldaan op uitnodiging van de gemeente ’s-Hertogenbosch meegegaan naar de Smart City Expo in Barcelona. ’s-Hertogenbosch was hier als dé data stad van Nederland aanwezig, samen met de Nederlandse ‘big five’ steden. Voldaan, als FinTech organisatie, paste hier natuurlijk perfect tussen.

De reden voor Voldaan om mee te gaan naar Barcelona was tweeledig. Enerzijds om bedrijven te informeren over de nieuwe mogelijkheden om liquiditeit vrij te kunnen maken binnen de organisatie. Anderzijds om contacten te leggen met Nederlandse gemeenten om onze dienstverlening gericht op diens leveranciers onder de aandacht te brengen. We kijken terug op een erg geslaagde week waarbij de contacten met de gemeente ’s-Hertogenbosch verder zijn aangehaald. Daarnaast hebben we ook  interessante gesprekken gevoerd met ondernemers en diverse Nederlandse gemeenten.

Er wordt bij een Smart City vaak gedacht aan de inwoners van de stad en hoe de vernieuwing van de technologie het leven fijner en gemakkelijker kan maken. Dit was ook duidelijk te zien op de beursvloer in Barcelona, waar maquettes van slimme steden volgehangen met sensoren werden getoond. Vaak wordt echter niet direct gedacht aan de ondernemer. Tegenwoordig moet alles snel gaan, stoplichten moeten sneller, de toegang tot zorg moet sneller en een nieuwe verzekering afsluiten kan per direct. Waarom word je als ondernemer dan niet betaald binnen één dag? Dat uitgangspunt heeft de dienstverlening van Voldaan bestaansrecht gegeven. Onze core processen zijn binnen één dag te doorlopen en wij weten precies met wie wij zaken doen door onze slimme technologie; een app die de klant herkent. Onze bedrijfsactiviteiten hebben we tijdens de beurs kunnen pitchen in the Netherlands Pavillion voor een publiek van zowel Nederlandse als internationale toehoorders.

Ben je ook benieuwd hoe je als ondernemer smart om kunt gaan met de betaling van jouw facturen? Of hier voor facturen gericht aan Nederlandse gemeenten.