Contactgegevens

Hier vindt u informatie over het aanbieden van stageplaatsen en afstudeerprojecten. Mocht u behoefte hebben aan aanvullende informatie dan kunt u opnemen met:

Communication and Multimedia Design
Lieke van den Bogaard  (073) 629 53 24

(Technische) Informatica
Katinka Janssen (073) 629 53 72

Receptie Avans `s-Hertogenbosch
(073) 629 52 95

Communication and Multimedia Design

Creativiteit en analyse. Experiment en strategie. Kunst en techniek. Mens en interactie. Het komt allemaal aan bod in de boeiende wereld van Communication & Multimedia Design (CMD) bij Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch.

CMD is een vierjarige opleiding op Bachelorniveau die studenten opleidt tot media-innovators; strategische en creatieve probleem-oplossers en productontwikkelaars op het gebied van (digitale) media en communicatie. Ze onderzoeken, bedenken, verbeelden en maken betekenisvolle (interactieve) communicatieproducten, -diensten en -belevingen. De opleiding stimuleert de studenten om datgene wat ze tijdens de studie leren toe te passen in een omgeving buiten de opleiding. Zij bereiden zich voor op de beroepspraktijk met behulp van stages.

Tevens studeren CMD studenten af met een project voor een bedrijf of instelling. Mocht u behoefte hebben aan CMD’ers als stagiair of afstudeerder voor uw bedrijf dan kunt u contact opnemen met het CMD stage- en projectbureau in Den Bosch.

Nieuws

Vacatures