Contactgegevens

Hier vindt u informatie over het aanbieden van stageplaatsen en afstudeerprojecten. Mocht u behoefte hebben aan aanvullende informatie dan kunt u opnemen met:

Communication and Multimedia Design
Lieke van den Bogaard  (073) 629 53 24

(Technische) Informatica
Katinka Janssen (073) 629 53 72

Receptie Avans `s-Hertogenbosch
(073) 629 52 95

Technische Informatica

Studenten specialiseren zich tijdens deze studie in Internet of things, mixed reality of embedded systems. Bij de eerste discipline kun je denken aan de koppeling van apparaten aan internet.

Bij mixed reality draait het om simuleren en virtualiseren.  Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een simulator van (auto)rijden. Bij Embedded systems ontwerp, programmeer  en testen ze hardware en software voor computers die ge├»ntegreerd zijn in apparaten als bijvoorbeeld  auto's, iPods, mobiele telefoons, strijkijzers.

De meeste projecten worden gedaan in samenwerking met real-life opdrachtgevers. Zij bereiden zich voor op de  beroepspraktijk met behulp van stages. Tevens studeren Technische Informatica studenten af met een project voor een bedrijf of instelling.

Mocht u behoefte hebben aan studenten Technische Informatica als stagiair of afstudeerder voor uw bedrijf dan kunt u contact opnemen met het stage- en projectbureau in Den Bosch.

Nieuws

Vacatures